Tarjouspyyntö

Soita 020 7129540 tai käytä alla olevaa lomaketta.

Please leave this field empty.

24 h Päivystys

Sähkövika? Sähköt poikki? Ei hätää - Nykysähkö päivystys korjaa!

Oli sitten kyseessä pieni tai suuri sähkötyö tai sähkökorjaus ovat ammattitaitoiset asentajamme nopeastikin paikan päällä. Vikakartoitus tehdään ja yleisimmät sähköviat pyritään korjaamaan heti keralla kuntoon. Tästä syystä paikalle saavutaankin hyvin varustellun huoltoauton kera.

020 7129540

24h Päivystys
Sähkötyöt & Sähkömies
Soita! - 020 7129540

Nykyturva - Turvallisuuspalvelut

Nykyturva yrityksenä

Nykyturva tarjoaa nykyaikaisimmat turvaratkaisut yrityksille, yksityisille sekä rakennustyömaille. Tuotteemme ovat tunnetuimmilta ja luotettavimmilta valmistajilta. Työt suoritamme nopeasti ja vaivattomasti avaimet käteen periaatteella: Teemme tarvekartoituksen – suunnittelun – asennuksen – huollon ja ylläpidon. Tavoitteemme on nopea ja luotettava palvelu, laadukkaat asennukset ja pitkäaikainen yhteistyö kumppanuus. Hyvin varustellut huotoautomme takaavat nopeankin palvelun. Kenelle Nykyturva sopii?: Huoltoyhtiöille, isännöitsijät ja taloyhtiöt, rakennusliikkeet, kauppa ja palvelut, julkishallinto, teollisuus ja logistiikka, kotitaloudet. Henkilökunnaltamme löytyy poliisivirannomaisen myöntämä turvasuojaajakortti joka toimii luotettavuuden takeena. 

Turvaratkaisut yrityksille

Nykyturvan kautta saat suojattua niin pienen kuin suuren yrityksesi. Kauttamme saat luotettavat hälytysjärjestelmät jotka räätälöidään vastaamaan juuri sinun yritksesi tarpeita . Hälytysjärjestelmämme tulevat luotettavimmilta valmistajilta takaaksemme laitteston varmatoimisen toiminnan. Kattava kameravalikoimamme kattaa oikean kameran tarpeeseen kuin tarpeeseen. kaikki järjestelmämme ovat tuoreimpia ip-kameroita joita päivitämme tekniikan jehittyessä. Säännöllinen huolto takaa tekniikallesi pisimmän elinkaaren: Kauttamme onnistuu myös vanhojen järjestelmien huollot ja päivitykset oli kyse sitten pienestä tallentimesta taikka suuresta valvomosta. Meillä järjestelmät kootaan asiakaskohtaisesti järkevimmän ja kustannustehokkaimman kokoonpanon toteuttamiseksi. Apu löytyy aina puhelinsoiton päästä ja tallenteiden haut on mahdollisessa tilanteenselvittämisessä  mahdollista ulkoistaa meille teidän ajan  säästämiseksi.

shutterstock_270523646

Turavaratkaisut yksityisille

Nykyturva tarjoaa kotitalouksille ja kesämökeille HELPPOKÄYTTÖISET hälytys- ja kamerajärjestelmät. Kaikki kotitalouksiin suunnattavat laitteemme ovat kotiympäristöön sulautuvia, laadusta tinkimättä. Meillä kaikki tapahtuu avaimet käteen periaatteella suunnittelusta käytönopastukseen. Laitteillamme kotisi suojataan murtojen lisäksi tarvittaessa myös tulipaloilta ja vesivahingoilta. Hälytysjärjestelmän käyttö onnistuu myös käyttäjäystävällisesti matkapuhelimella. Laitteita on saatavilla kaapeloitavien järjestelmien lisäksi myös langattomana. Nykyturvan kamerajärjestelmät ovat luotettavia ip-kameroita joiden kuat saat luotettavasti ja helposti näkymään myös mobiilisovelluksella. Apu on aina puhelinsoiton päässä. Hyvinvarustettujen huoltoautojen ansiosta huollot nopealla toimituksella.

shutterstock_459044392

Raksavahti

Raksavahdin tarkoituksena on suojata työmaasi ilkivallalta, varkauksilta, tulipaloilta. Tarjoamme työmaanaikaiset palovaroitinjärjestelmät, murtohälytinjärjestelmät ja kamerajärjestelmät jotka ovat suunniteltu ja testattu rakennustyömaa ympäristössä. Laitteisto on mahdollista vuokrata edullisesti työmaan ajaksi taikka ostaa omaksi. Työmaan turvallisuuden voitte jättää meidän huoleksemme sillä laitteiston toimivuuden varmistamme huoltokäynneillä ja laitteiston testauksilla. Kamerajärjestelmästä on mahdollisa siirtää kuvat suoraan matkapuhelimiin.

shutterstock_180228164

Huolenpitosopimus

Huolenpitosopimus on mahdollista tilata jokaiseen järjestelmäämme. Sopimus kattaa järjestelmän pysymisen toimintakuntoisena 24/7 vuoen jokaisena päivänä. Huolenpitosopimukseen kuuluu esimerkiksi laitetestaukset, akustojen vaihdot, laitepuhdistukset, tarkastukset, kameroiden/tunnistimien vaihdot. Pyrimme ennenaikaiseen huolehtimiseen nopealla vasteajalla ennen kuin ongelmat alkavat. Sopimus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. 

shutterstock_141752527