Tarjouspyyntö

Soita 020 7129540 tai käytä alla olevaa lomaketta.

Please leave this field empty.

24 h Päivystys

Sähkövika? Sähköt poikki? Ei hätää - Nykysähkö päivystys korjaa!

Oli sitten kyseessä pieni tai suuri sähkötyö tai sähkökorjaus ovat ammattitaitoiset asentajamme nopeastikin paikan päällä. Vikakartoitus tehdään ja yleisimmät sähköviat pyritään korjaamaan heti keralla kuntoon. Tästä syystä paikalle saavutaankin hyvin varustellun huoltoauton kera.

020 7129540

24h Päivystys
Sähkötyöt & Sähkömies
Soita! - 020 7129540

Nykysähkö Oy

Nykysähkö Oy

Nykysähkö Oy on vuonna 2011 perustettu sähköalan yritys. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja laadukas työnjälki, jonka takaa työntekijöidemme useiden vuosien vankka kokemus. Ammattitaitomme perustuu ahkeraan työhön ja jatkuvaan tieto-taitomme kehittämiseen.

Käytämme töissämme aina laadukkaita ja sähköturvallisuusvaatimusten täyttäviä tarvikkeita, laitteita ja työkaluja. Tämä takaa sen, että työmme jälki on ensiluokkaista ja voimme olla ylpeitä pienimmästäkin toimenpiteestämme. Uskomme, että tyytyväinen asiakas on paras suosittelija.

Toiminta sijoittuu pääkaupunkiseudulle ja Uudenmaan alueelle, mutta tarvittaessa olemme valmiita suuntaamaan automme myös muille paikkakunnille.

S1 oikeudet

Nykysähkö Oy:lla on S1 urakointi oikeudet ja pystymme tekemään niin suuret kuin pienet sähköurakat, sähkösuunnittelut ja sähkötyöt yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille. 

Sähköpäivystys 24h – sähkömies & sähkötyöt

Sähköpäivystyksemme on avoinna 24h vuorokaudessa. Oli sitten kyseessä sähkövika tai sähkökorjaus ovat ammattitaitoiset asentajamme nopeastikin paikan päällä.

Nykyturva – Turvallisuuspalvelut

Nykyturva on Nykysähkön tytäryhtiö ja se on perustettu 2015. Yrityksemme kautta onnistuu nyt myös turvallisuuspalvelut, turvallisuusratkaisut ja turvallisuusjärjestelmät niin yksityisille kuin yrityksille. Kauttamme onnistuu turvallisuusjärjestelmän asennukset ja huollot.

» OTA MEIHIN YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

IMG_3388