24h
päivystys

020 7129540

Sähköasennus Espoo

Sähköasennus & sähköasentaja

Sähköasennukset yksityishenkilöille, taloyhtiöille ja yrityksille

Kun tarvitset sähköasennusta, ota yhteyttä Nykysähköön! Ammattitaitoiset sähköasentajamme hoitavat sähköasennukset Espoossa kohteesta riippumatta. Lukuisten erilaisten projektien tuoma kokemus mahdollistaa sähköasennukset vaativimpiinkin kohteisiin. Silti hoidamme myös pienetkin sähköasennukset, kuten kodinkoneiden asennukset, pistorasioiden lisäämiset ja muiden arjessa paljon käytössä olevien laitteiden ja sähköjen asennukset. Älä suotta vaivaa päätäsi yrittämällä asentaa sähköjä itse, vaan pyydä sähköasentajamme paikalle matalalla kynnyksellä. Tutustu palveluihimme ja tilaa sähköasennus Espoossa!

Sähköasennuksissa turvallisuus tulee ennen kaikkea

Sähköasennus tulee aina jättää viralliset luvat saaneen asentajan hoidettavaksi, tuntui työ sitten kuinka yksinkertaiselta tahansa. Itse tehdyt sähköasennukset johtavat usein turhiin turvallisuusriskeihin sekä lisäkustannuksiin, joita saattaa ilmetä myöhemmin väärin toteutetuista sähkövedoista tai asennuksista. Sähköasennukset ovat kovassa käytössä ja siksi niiden laadusta tai turvallisuudesta ei kannata tinkiä. Mikäli sähköasennukset tehdään asuinrakennukseen, voit hyödyntää kotitalousvähennystä.

Huomioi nämä sähköasennuksista

Sähköjen asennukseen liittyy useita määräyksiä, joiden toteutumisesta saat takeen vain, kun tilaat sähköasennuksen rekisteröidyltä sähköasentajalta. Kaikkiin sähköasennuksiin ja sähkölaitteisiin kertyy väistämättä likaa, pölyä ja kosteutta, jotka voivat olla vaaraksi kiinteistölle ja siellä asuville tai työskenteleville henkilöille. Etenkin märkätiloissa sähköasennukset tulee hoitaa huolellisesti, sillä ne altistuvat jatkuvasti vedelle ja kosteudelle. Kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen sähköasennuksille onkin asetettu erityisvaatimuksia, jotka suojaavat käyttäjiä sähköiskuilta ja kiinteistöä vaurioilta.

Sähköasennusten lähtökohtana tyytyväinen asiakas

Vaikka pyrimme aina suorittamaan sähköasennukset tehokkaasti, haluamme panostaa myös asiakaslähtöiseen palveluun. Työn lähtökohtana on aina tyytyväinen asiakas, oli kyseessä sitten kuinka nopea tai laaja asennustyö tahansa. Autamme myös suunnittelemaan sähköjä sekä kartoitamme mielellämme kehitysehdotuksia kiinteistösi sähköille esimerkiksi paremman energiatehokkuuden ja asumisviihtyvyyden lisäämiseksi. Monipuolinen kokemuksemme sähkösuunnittelusta ja erilaisista urakoinneista takaa, että saat ammattitaitoista apua sähköasennusten toteuttamiseen.

Sähköalan asiantuntijamme hoitavat sähköasennukset aina suunnittelusta urakointiin

Nykysähkö hoitaa sähköasennukset aina sähkösuunnittelusta alkaen. Sähköasentajiltamme hoituu kaikki kiinteistön sähköihin liittyvät korjaus- ja muutostyöt sekä laiteasennukset. Myös suuremmat sähköurakoinnit ja sähkövedot isompiinkin rakennuksiin onnistuvat vaivatta. Oli kyseessä sitten minkälainen remontti- tai rakennustyö tahansa, meiltä saat toimivat ratkaisut ja luotettavan toteutuksen kiinteistön sähköille. Etenkin vanhoissa rakennuksissa on usein sähköasennuksia, jotka saattavat vaatia päivittämistä niin turvallisuuden kuin tehokkuudenkin kannalta. Sähköasentajamme tarkistavat mielellään sähköjen tilanteen, vaikka kyseessä ei olisi sen suurempaa sähkövikaa. Saat meiltä asennusten lisäksi myös laadukkaat sähkötarvikkeet ja laitteet suurimmista tukuista kilpailukykyiseen hintaan.

Kerro tarpeesi meille ja tilaa sähköasennus!

Oli tarve sitten lisätä pistorasioita, valaisinpaikkoja tai latauspaikkoja, korjata laitteita tai laajentaa mitä tahansa sähköverkostoa, Nykysähköltä työ hoituu näppärästi. Sähköasentajamme työskentelevät osaavasti niin, että sähköasennusten laatu ja turvallisuus ovat ensiluokkaisella tasolla. Asennukset tarkastetaan aina ennen käyttöönottoa ja huolehdimme lisäksi tarvittavien ohjeiden ja asiakirjojen tai pöytäkirjojen laatimisesta. Yrityksellämme on S1 oikeudet sekä kaikki sähköasennusten tekemiseen tarvittavat luvat. Sähköasennukset tehdään huolellisesti ja laadukkaasti sähköturvallisuussäädöksien mukaisesti. Tilaa sähköasennus Espoossa Nykysähköltä!

Sähköasennukset Uudellamaalla

Sähköasennus Helsinki

Sähköasennus Espoo

Sähköasennus Vantaa

Sähköasennus Tuusula

Sähköasennus Kerava

Ota yhteyttä