24h
päivystys

020 7129540

Sähköasennus Helsinki

Sähköasennus & sähköasentaja

Tilaa sähköasentaja Nykysähköltä

Sähköasennusta vailla? Nykysähkö hoitaa kaikki kiinteistön sähköasennukset erilaisiin kohteisiin Helsingissä. Kotien, taloyhtiöiden ja yritysten tarvittavat sähköasennukset hoituvat pitkän kokemuksen ja lukuisten projektien tuomalla ammattitaidolla. Koulutetut asiantuntijamme hoitavat sähköasennukset aina suunnittelusta urakointiin. Sähköasentajiltamme onnistuu myös kaikki kiinteistön sähköjen korjaus- ja muutostyöt sekä laiteasennukset.

Pieneltäkin työltä tuntuva sähköasennus kannattaa aina jättää viralliset luvat saaneen asentajan hoidettavaksi. Näin vältytään turhilta turvallisuusriskeiltä ja lisäkustannuksilta tulevaisuudessa. Tutustu sähköasennukseen ja tilaa sähköasentaja Nykysähköltä Helsingin alueella!

Sähköasennusten turvallisuus

Sähkölaitteiden asennukset ja sähköasennusten kunnosta huolehtiminen ovat kiinteistön turvallisuuden kannalta tärkeitä asioita. Sähköasennukset kuluvat käytössä ja siksi niiden asennus tulee hoitaa laadukkaasti heti alusta asti. Lisäksi sähköasennukset vaativat käyttöiän pidentyessä seurantaa, huoltoa ja korjausta. Sähköasentaja kannattaa siis tilata paikalle esimerkiksi vanhemman kiinteistön remontin yhteydessä – näin saat samalla takeen siitä, että tilan sähköt toimivat yhä turvallisesti ja sähköratkaisut ovat ajan tasalla.

Sähköasennuksiin ja sähkölaitteisiin kertyy likaa, pölyä ja kosteutta, jotka voivat olla vaaraksi kiinteistölle ja sen asukkaille. Etenkin märkätiloissa sähköasennukset tulee hoitaa erityisellä tarkkuudella. Kylpyhuoneiden ja muiden kosteutta keräävien tilojen sähköasennuksille onkin asetettu erityisvaatimuksia, jotka suojaavat sähkölaitteita vedeltä ja näin myös käyttäjiä sähköiskuilta. Kun suunnittelet mitä tahansa sähköasennuksia, tulee työ toteuttaa pätevän sähköasentajan toimesta.

Sähköasennukset Helsingissä kaikenlaisiin kohteisiin

Sähköasennus voi tulla tarpeen monenlaisissa remontti- tai rakennustöissä. Etenkin vanhoissa rakennuksissa on usein sähköratkaisuja, jotka vaativat muutostöitä paremman asumisviihtyvyyden tai energiatehokkuuden lisäämiseksi. Tällaisia ovat mm. pistorasioiden tai valaisinpisteiden riittämätön määrä tai sähkövetojen rikkoutuneiden komponenttien vaihto. Uusia sähköasennuksia ja laajennuksia suositellaan aina esimerkiksi jatkojohtojen käytön sijaan.

Nykysähköltä saat aina turvallisuusmääräysten mukaiset sähköasennukset

Nykysähköllä on kaikki sähköasennusten tekemiseen tarvittavat luvat ja oikeudet. Sähköasentajamme huolehtivat asennuksien tarkastamisesta ennen käyttöönottoa ja laativat tarvittavat ohjeet ja asiakirjat. Yrityksellämme on S1 oikeudet ja takaamme, että sähköasennukset tehdään huolellisesti ja laadukkaasti sähköturvallisuussäädöksien määräämät ehdot täyttäen. Saat meiltä asennusten lisäksi myös laadukkaat sähkötarvikkeet ja laitteet suurimmista tukuista kilpailukykyiseen hintaan. Autamme mielellämme myös suunnittelemaan ja kartoittamaan kehitysehdotuksia kiinteistön sähköasennuksille paremman energiatehokkuuden ja viihtyvyyden lisäämiseksi. Pitkä kokemuksemme sähkösuunnittelusta ja urakoinneista takaa, että saat asiantuntevaa apua sähköasennusten toteuttamiseen.

Muistathan myös, että voit käyttää kotitalousvähennystä kodin sähköasennuksiin, kuten asunnon remontoinnin tai kunnostuksen yhteydessä tehtäviin töihin.

Sähköasennus Helsinki – kerro tarpeesi meille ja tilaa sähköasentajamme hoitamaan työ!

Nykysähköllä sähköasennusten laatu ja turvallisuus ovat korkeaa tasoa. Kun tilaat sähköasennuksen kauttamme, tulee työ tehtyä aina määräysten mukaisesti. Oli kyseessä sitten nopea laiteasennus tai suurempi sähköurakointi, sähköasentajamme toimivat tehokkaasti ja huolellisesti. Panostamme asiakaslähtöiseen palveluun asennuksen laajuudesta riippumatta. Meille tärkeää on tyytyväinen asiakas, vaikka kyseessä olisi vain yhden uuden pistorasian asennus. Ota yhteyttä ja tilaa sähköasennus Helsingissä Nykysähköltä!

Sähköasennukset Uudellamaalla

Sähköasennus Helsinki

Sähköasennus Espoo

Sähköasennus Vantaa

Sähköasennus Tuusula

Sähköasennus Kerava

Ota yhteyttä