24h
päivystys

020 7129540

Sähköasennus Kerava

Sähköasennus & sähköasentaja

Sähköasennukset turvallisesti ja tehokkaasti Nykysähköltä

Nykysähkö hoitaa kaikki kiinteistön sähköasennukset Keravalla. Palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä ja hoidamme sähköasennukset aina laiteasennuksista suurempiin urakointeihin. Oli kyseessä sitten kuinka yksinkertaiselta tuntuva asennus tahansa, kannattaa sähköasennus aina jättää viralliset luvat saaneen asentajan hoidettavaksi. Näin vältytään turhilta turvallisuusriskeiltä ja taataan sähköjen toimivuus myös tulevaisuudessa. Tutustu sähköasennukseen ja tilaa asentaja Nykysähköltä Keravalla!

Sähköasentajamme palvelee Keravalla asennustyön laajuudesta riippumatta

Sähköasentajamme ovat alan ammattilaisia, jotka hoitavat työn pitkällä kokemuksella, laadukkaasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Yrityksellämme on S1 oikeudet ja käytämme aina sähköturvallisuusvaatimukset täyttäviä tarvikkeita ja työkaluja. Sähköasentajiltamme onnistuu suurempien urakoiden lisäksi myös kaikki kiinteistön sähköjen korjaus- ja muutostyöt sekä laiteasennukset. Työnjälkeemme voit luottaa – ota yhteyttä, kun tarvitset sähköasentajaa Keravalla.

Sähköasennus palvelut Keravalla:

Sähköasennukset ajan tasalle

Mikäli suunnittelet kokonaisvaltaista kiinteistön remonttia tai olet muuttamassa vanhempaan rakennukseen, kannattaa sähköasennukset tarkistaa turvallisuuden ja tehokkuuden osalta. Etenkin vanhoissa taloissa saattaa olla sähköratkaisuja, jotka vaativat päivittämistä. Usein pistorasioiden tai valaisinpaikkojen sijaintia voi olla järkevä muuttaa tai niiden määrää kannattaa lisätä. Lisäksi esimerkiksi seiniä purettaessa saattaa ilmetä huonosti tehtyjä sähkövetoja tai hajonneita osia, jolloin sähköasennuksiin erikoistunut asiantuntija kannattaa hälyttää paikalle.

Muistathan, että voit käyttää kotitalousvähennystä kodin sähköasennuksiin, kuten asunnon remontoinnin tai kunnostuksen yhteydessä tehtäviin asennustöihin.

Sähköasennusten turvallisuus on ensiluokkaisen tärkeää

Sähköt ja sähkölaitteet ovat nykypäivänä kovassa päivittäisessä käytössä ja siksi sähköasennuksien laadukasta tulee huolehtia alusta asti. Ajan myötä sähköasennukset vaativat myös seurantaa, huoltoa ja korjausta. Sähköasennuksiin ja sähkölaitteisiin kertyy likaa ja pölyä, ja esimerkiksi kiinteistön kylpyhuoneessa sähköasennukset ovat alttiita myös vedelle ja kosteudelle. Etenkin märkätiloissa sähköasennukset tulee hoitaa erityisellä tarkkuudella. Joillekin sähköasennuksille onkin asetettu erityisvaatimuksia, jotka suojaavat sähkölaitteita vedeltä ja näin myös käyttäjiä sähköiskuilta. Sähköasennuksiin liittyvistä määräyksistä ja turvallisuustekijöistä johtuen sähköasennukset tulee aina toteuttaa pätevän, luvat saaneen sähköasentajan toimesta.

Asennustyöt luotettavasti pitkällä kokemuksella – tilaa sähköasentaja Keravalla

Nykysähköllä on kaikki sähköasennusten vaatimat luvat ja oikeudet. Sähköasentajamme huolehtivat asennuksien tarkastamisesta ennen käyttöönottoa ja laativat tarvittavat ohjeet ja asiakirjat. Takaamme, että sähköasennukset tehdään huolellisesti ja laadukkaasti sähköturvallisuussäädöksien määräämät ehdot täyttäen. Ota yhteyttä ja tilaa sähköasennus Keravalla Nykysähköltä!

Ota yhteyttä