24h
päivystys

020 7129540

Sähköasennus Tuusula

Sähköasennus & sähköasentaja

Tilaa sähköasennus Nykysähköltä

Kun tarvitset sähköasennusta Tuusulassa, ota yhteyttä Nykysähköön! Sähköasentajamme toimivat luotettavasti, tehokkaasti ja huolellisesti, asiakaslähtöistä palvelua unohtamatta. Panostamme asiakastyytyväisyyteen jokaisessa projektissa, oli kyseessä sitten pieni tai suuri sähköasennus. Yrityksellämme on S1 oikeudet ja teemme sähköasennukset kaiken kokoisiin kiinteistöihin yksityishenkilölle, taloyhtiöille ja yrityksille. Huollamme ja korjaamme sekä autamme ratkaisemaan kohteen sähköasennuksiin liittyviä ongelmia pitkällä kokemuksella. Tutustu sähköasennuksiin ja tilaa Nykysähkön sähköasentaja Tuusulassa!

Arjen sähköasennukset kuntoon – tilaa sähköasentaja meiltä!

Oli kyseessä sitten kodin, liiketilan, toimiston, varaston tai muun toimitilan sähköasennukset, tulemme paikalle kartoittamaan asennustyön laajuuden ja tarpeet toimiville sähköille. Teemme sähköasennuksia Tuusulassa kaikenlaisille kiinteistöille ja käytämme aina sähköturvallisuusvaatimuksien mukaisia tarvikkeita ja työkaluja. Panostamme sähköasennusten rinnalla asiakaslähtöiseen palveluun ja meillä työn lähtökohtana on aina tyytyväinen asiakas. Nykysähköltä saat apua sähköjen suunnitteluun sekä kestävän ja turvallisen toteutuksen!

Älä tee sähköasennuksia itse

Vaikka sähkövian korjaaminen tai pienen sähköasennuksen tekeminen tuntuisi kuinka nopealta hommalta tahansa, tulee sähköasennukset aina tilata turvallisuusmääräykset tuntevalta sähköasentajalta. Yksinkertaistenkin sähköasennusten tekeminen on riskialtista ja sähköasennukset pitävät sisällään useita turvallisuussäädöksiä, joita on mahdoton huomioida itse. Sähköasennuksiin ja sähkölaitteisiin kertyy likaa, pölyä ja kosteutta, jotka voivat olla vaaraksi kiinteistölle ja sen asukkaille. Siksi sähköasennukset tulee hoitaa erityisellä tarkkuudella.

Kaikki sähköasennuksiin liittyvä saman katon alta

Nykysähköltä saat kaikki sähköasennuksiin liittyvät palvelut aina suunnittelusta urakointiin. Lisäksi teemme pienetkin sähköasennukset, kuten esimerkiksi kodin sähkölaitteiden asennukset sekä pistorasioiden ja valaisinpaikkojen lisäämiset ja siirtämiset. Kattava osaamisemme on lukuisten sähköurakointien tulos – meiltä hoituvat sähköasennukset vaativiinkin kohteisiin. Saat meiltä myös suurimmista tukuista löytyvät sähkötarvikkeet ja valaisimet edulliseen hintaan. Nykysähköllä on kaikki sähköasennusten tekemiseen tarvittavat luvat ja sähköasentajamme huolehtivat asennuksien tarkastamisesta aina ennen käyttöönottoa.

Sähköasennukset hoituvat turvallisesti ammattilaisen toimesta

Kiinteistöjen remonttien yhteydessä ilmenee harmittavan usein väärin tai huolimattomasti toteutettuja sähköasennuksia. Sähköasentajan palvelut voivatkin tulla tarpeen monenlaisissa remontti- ja rakennustöissä. Etenkin vanhoissa kiinteistöissä on usein sähköratkaisuja, jotka vaativat muutostöitä paitsi asumisviihtyvyyden ja energiatehokkuuden parantamiseksi, myös turvallisuuden ja sähköjen pitkäkestoisen toimivuuden takaamiseksi.

Sähköasennukset Uudellamaalla

Sähköasennus Helsinki

Sähköasennus Espoo

Sähköasennus Vantaa

Sähköasennus Tuusula

Sähköasennus Kerava

Ota yhteyttä