24h
päivystys

020 7129540

Sähköasennus Vantaa

Sähköasennus & sähköasentaja

Sähköasennuksissa turvallisuus on tärkeintä

Sähköjen asennukset kuluvat käytössä ja siksi ne tulee hoitaa laadukkaasti heti alusta alkaen. Kiinteistön turvallisuuden kannalta on myös tärkeää, että sähköasennusten kuntoa seurataan, ja niitä huolletaan ja korjataan tarvittaessa. Sähköasennuksiin ja sähkölaitteisiin kertyy väistämättä likaa, pölyä ja kosteutta, jotka voivat olla vaaraksi kiinteistölle ja sen asukkaille. Etenkin vanhemman talon kohdalla on hyvä kääntyä sähköasentajan puoleen tarkistaaksesi, että sähköt toimivat ja ovat ajan tasalla. Teemme mielellämme sinulle arvion asennustyön laajuudesta vaikkapa remontin yhteydessä. Muistathan myös, että voit käyttää kotitalousvähennystä kodin sähköasennuksiin, kuten asunnon remontoinnin tai kunnostuksen yhteydessä tehtäviin töihin.

Sähköasennus koteihin, taloyhtiöille ja yrityksille Vantaalla

Nykysähkö on kokenut sähköasennuksiin, sähköremontteihin sekä sähköjen muutos-, laajennus- ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Toteutamme toimivat ja kestävät sähköasennukset niin koteihin kuin liiketiloihin kaikkialla Vantaan alueella. Kokeneilta sähköasentajiltamme saat tarvitsemasi sähköt nopeasti, luotettavasti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Mikäli epäilet, että kodin, toimiston tai muun toimitilan sähköasennukset ovat vanhentuneet, on hyvä tilata pätevä sähköasentaja tarkistamaan tilanne. Väärin tehtyjen sähköasennusten seurauksena voi olla sekä turvallisuuteen että toiminnallisuuteen liittyviä ongelmia. Ehkä tarvitset laajennusta sähköverkostoon? Vaativatko pistorasioiden paikat vaihtamista tai valokytkimet korjausta? Kun sähköasennukset ovat laadukkaat, turvalliset ja tarkkaan suunnitellut, on kiinteistössä mukava viettää aikaa. Teemme sähköasennuksia kaikenlaisiin huoneistoihin ja rakennuksiin. Päivitämme sähköjärjestelmät ja vastaamme kaikista niiden vaatimista sähköasennuksista pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Teemme myös kaikki yksittäiset sähköasennukset, kuten valaistus- ja laiteasennukset sekä sulakkeiden vaihdot.

Sähköasennuksen palveluihimme Vantaalla kuuluvat muun muassa:

Älä tee sähköasennuksia itse – pyydä nopea sähköasentajamme paikalle!

Kun suunnittelet mitä tahansa sähköasennuksia, tulee työ toteuttaa pätevän sähköasentajan toimesta. Sähköasennusten suorittamiseen vaaditut luvat ja oikeudet omaava sähköasentaja osaa huomioida turvallisuusmääräykset ja erityistarkkuutta vaativien tilojen tarpeet sähköjärjestelmille. Esimerkiksi kylpyhuoneiden ja muiden kosteutta keräävien tilojen sähköasennuksille on asetettu vaatimuksia, jotka suojaavat sähkölaitteita vedeltä ja näin myös käyttäjiä sähköiskuilta. Muista, että vahingon sattuessa vakuutukset eivät korvaa väärin tehtyjen sähköjen ja laiminlyötyjen säädöksien aiheuttamia kustannuksia.

Nykysähköllä on kaikki sähköasennusten tekemiseen tarvittavat luvat ja oikeudet.

Yrityksellämme on S1 oikeudet ja takaamme, että sähköasennukset tehdään huolellisesti ja laadukkaasti sähköturvallisuussäädöksien mukaisesti. Saat meiltä määräysten mukaiset, toimivat ja kestävät sähköasennukset kohteesta riippumatta. Hoidamme tarvittaessa kaiken sähköihin liittyvän aina sähkötarpeiden kartoittamisesta ja suunnittelusta asti. Saat meiltä asennusten lisäksi myös laadukkaat sähkölaitteet alan suurimmista tukuista kilpailukykyiseen hintaan. Sähköasentajamme huolehtivat asennuksien tarkastamisesta ennen käyttöönottoa ja laativat tarvittavat ohjeet ja pöytäkirjat. Pitkä kokemuksemme sähkösuunnittelusta ja urakoinneista takaa sähköasennusten laadun.

Sähköasennus Vantaa – korkeatasoista palvelua Nykysähköltä

Meillä lähtökohtana on aina tyytyväinen asiakas. Vaikka kyseessä olisi helppo ja yksinkertainen sähköasennus, haluamme panostaa ystävälliseen ja asiakaslähtöiseen palveluun. Sähköasentajamme takaavat, että sähköasennusten laatu ja turvallisuus ovat korkeaa tasoa ja itse työnteko on tehokasta ja huolellista. Ota yhteyttä ja tilaa sähköasennus Vantaalla Nykysähköltä!

Ota yhteyttä