24h
päivystys

020 7129540

Sähkömies Tuusula

Sähkösuunnittelu, sähköurakointi, sähköasennus, sähköhuolto ja sähkökorjaus.

Tilaa sähkömies Tuusulassa!

Kun sähkövika yllättää, luotettava sähkömies rientää apuun nopeasti! Tilaa kattavat sähköalan palvelut nopeista korjaustöistä suurempiin urakointeihin Tuusulan alueella.

Kattavat sähkötyöt ja ensiluokkainen asiakaspalvelu Nykysähköltä

Nykysähkön sähkömiehet suorittavat kaikenlaiset sähköurakat, sähkösuunnittelut ja sähkötyöt yksityishenkilöille, yrityksille ja talonyhtiöille. Huollamme, korjaamme ja autamme ratkaisemaan sähkötekniikkaan liittyviä ongelmia. Suunnittelemme sähkövetojen paikat ja lisäämme kiinteistöösi juuri oikean määrän pistorasioita, valaisimien paikkoja unohtamatta. Pienet ja suuret sähkötyöt hoituvat kauttamme nopeallakin varoitusajalla!

Sähkömiehemme ovat kokeneita alan asiantuntijoita. Toimimme luotettavasti, huolellisesti ja asiakaslähtöisesti, vankkaan tietotaitoon nojautuen. Yrityksellämme on S1 oikeudet ja suoritamme työt aina sähköturvallisuusvaatimukset täyttäviä tarvikkeita ja työkaluja käyttäen. Meiltä saat paitsi laadukkaat asennuspalvelut, myös suurimmista tukuista löytyvät sähkötarvikkeet ja valaisimet kilpailukykyiseen hintaan.

5 syytä tilata sähkötyöt aina ammattilaiselta

  1. Sähkövikojen korjaaminen itse on vaikeaa ja hengenvaarallista. Omat viritelmät johtavat pahimmillaan vain suurempiin ongelmiin.
  2. Sähkömieheltä saat lainmukaiset, kaikki turvallisuusvaatimukset täyttävät ratkaisut ja asennukset.
  3. Kotivakuutus ei välttämättä korvaa ilman ammattilaista asennettuja sähkölaitteita tai muista huolimattomasti tehdyistä sähkötöistä koituneita vahinkoja.
  4. Sähkömieheltä löytyy tarvittavat työvälineet ja osaaminen kaikenlaisten sähkötöiden suorittamiseen.
  5. Alusta alkaen huolella tehdyt sähkötyöt ovat kestäviä. Kun suunnittelutyö ja korjaukset tehdään perusteellisesti, vältytään lisäkustannuksilta tulevaisuudessa.

Sähkömiehemme suunnittelee ja toteuttaa!

Nykysähköltä saat kaikki sähkösuunnitteluun ja -urakointiin liittyvät palvelut. Suunnittelemme kiinteistöjen sähköt pitkällä kokemuksella, asumisviihtyvyyden ja käytännöllisyyden huomioiden. Ota yhteyttä, kun harkitset huoneistoremonttia tai aikeissasi on aloittaa suurempi rakennusprojekti! Suunnittelemme ja toteutamme kiinteistöösi sähköt, jotka paitsi toimivat turvallisesti, myös vähentävät juoksevia asumiskustannuksia.

Oli kyseessä sitten väärä pistorasian paikka, liian kirkkaaseen lamppuun tarvittava himmennin tai uuden liesituulettimen asennus, kannattaa kääntyä suoraan sähkömiestemme puoleen! Me suoritamme sähkötyöt matalla kynnyksellä. Toimivat sähköt tekevät arjesta helpompaa!

Sähköpäivystyksemme on avoinna 24h

Yllättikö sähkövika? Sähkömiehemme päivystävät vuorokauden ympäri ja saapuvat tarvittaessa paikalle nopeasti. Ennen kuin hyökkäät ongelman kimppuun itse, soita meille ja kartoitamme tilanteesi! Sähkömiehemme ymmärtävät, mistä vika on lähtöisin ja osaavat korjata tilanteen ilman lisävaurioita kiinteistöllesi. Tilaa meiltä sähkötyöt ja korjaukset Tuusulassa lyhyelläkin varoitusajalla!

Älä sörki tai hätiköi, soita meille heti!

Kun soitat vian ilmetessä paikalle sähkömiehemme, vältyt isommilta ongelmilta. Vaikka tuntuisi, että osaisit korjata ongelman itse, et välttämättä tiedä, miten suuresta tai vaarallisesta viasta on kyse. Soita meille, hoidamme sähköviat Tuusulan alueella nopeasti!

Sähköpalvelut Uudellamaalla

Sähkömies Helsinki

Sähkömies Espoo

Sähkömies Vantaa

Sähkömies Tuusula

Sähkömies Kerava

Sähkömies Järvenpää

Sähkömies Sipoo

Ota yhteyttä