24h
päivystys

020 7129540

Sähkötyöt Espoo

Sähkötyöt Espoossa yksityishenkilöille ja yrityksille

Tilaa sähkötyöt Espoosta Nykysähköltä

Etsitkö sähkötöiden tekijää Espoossa? Meiltä saat sähkötyöt kaikenlaisiin kiinteistöihin. Palvelemme asiakkaita pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla hoitaen kaikki kodin, toimiston, liiketilan, varaston tai suuremmankin kohteen sähkötyöt. Lue lisää ja ole yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli tarvitset sähkötöitä Espoossa!

Kokenut sähköurakoitsija hoitaa sähkötyöt turvallisesti ja luotettavasti

Sähkötöiden laadusta ei kannata koskaan tinkiä. Kun sähkötyöt on tehty hyvän asennustavan mukaisesti, tulee työnjäljestä siistiä ja toiminnoista kestäviä. Hoidamme sähkötyöt paitsi turvallisesti ja luotettavasti, myös niin, että sinä säästyt turhilta kustannuksilta ja huolilta. Usein sähkövikojen ilmetessä kiinteistöstä saattaa paljastua suurempiakin ongelmia, jotka voivat johtua jo rakennusvaiheessa heikosti tehdystä sähköjen suunnittelusta. Pienet virheet sähkötöiden teossa voivat johtaa huomattavasti suurempiin ongelmiin ja joskus kiinteistön sähköt saattavat olla jopa laittomat. On äärimmäisen tärkeää, että voit luottaa sähkötöiden tekijään. Muistathan, että voit hyödyntää kodin sähkötöihin kotitalousvähennystä, kuten esimerkiksi asunnon remontoinnin tai kunnostuksen yhteydessä tehtäviin sähkötöihin.

Nykysähköllä tyytyväinen asiakas on aina työn lähtökohtana.

Yrityksellämme on S1 oikeudet ja sähkömiehemme ovat alan osaavia asiantuntijoita. Kattava tietotaitomme ja kokemuksemme erilaisista sähkötöistä on lukemattomien projektien ja urakointien tulos. Sähkötöidemme laatuun voit luottaa. Tarkka, tehokas ja turvallinen työskentely on meillä avainasemassa, oli kyse sitten huoltotöistä, sähköjen suunnittelusta, sähkölaitteiden asennuksesta tai vaativammasta urakoinnista. Sähkövikojen ratkaisemiseksi sähköpäivystyksemme on avoinna vuorokauden ympäri. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä kiireellisimpienkään sähkötöiden kohdalla!

Sähkötyöt Espoo – kaikki sähkötyöt ja korjaukset saman katon alta

Sähkövika, sähkösuunnittelu, sähköurakointi vai jokin muu sähkötyö? Meiltä saat kaikki sähköön liittyvät palvelut samalta yritykseltä. Sähkömiehemme hoitavat vaivattomasti työn kuin työn ja pitkä kokemuksemme alalta takaa, että työ suoritetaan kerralla kunnolla, eikä sinun tarvitse huolehtia sähkötöiden laadusta myöhemmin. Tekemiimme sähkötöihin kuuluu muun muassa sähkösuunnitelmien piirtäminen kiinteistön rakennusvaiheessa, sähköjen asennukset ja urakoinnit sekä kaikki kodin tai vaikkapa toimistotilan pienemmät sähkötyöt. Lisäämme pistorasioita neuvotteluhuoneisiin tai asennamme uudet laitteet keittiöön kodin remontin yhteydessä – ja kaikkea siltä väliltä.

Saat meiltä myös sähkölaitteet

Nykysähkön kautta voit tilata myös tarvittavat sähkölaitteet. Toimitamme ja asennamme kaikki suurimpien tukkujen sähkötarvikkeet ja valaisimet. Saat laitteet kilpailukykyiseen hintaan sekä takeen siitä, että sähkölaitteet myös asennetaan oikein ja työn jälkeen hoidetaan huolellinen käyttöönottotarkistus. Kerromme halutessasi vinkkejä myös esimerkiksi kiinteistön lämmitysratkaisuihin, valaistukseen ja muuhun sähköjen toteuttamiseen liittyen. Tulemme paikalle kartoittamaan sähkötöiden tarpeen ja kuulemme mielellämme toiveesi parempien sähköratkaisujen osalta. Ole siis matalalla kynnyksellä yhteydessä, vaikka kyseessä ei olisikaan mikään akuuttia huoltoa vaativa ongelma!

Ota yhteyttä, teemme sähkötyöt Espoossa kiinteistön koosta tai työn laajuudesta riippumatta!

Nykysähkö toteuttaa sähkötyöt yksityisasiakkaille, taloyhtiölle ja yrityksille Espoossa. Kiinteistössä ilmeneviä sähkövikoja ei kannata koskaan lähteä korjaamaan itse, sillä sähkötöiden tekeminen ilman sopivia välineitä ja oikeita tekniikoita on vaarallista. Älä siis suotta yritä korjata vikaa itse tai asentaa sähköjä, joiden toiminnoista et ole aivan varma. Ota yhteyttä, toimimme tarvittaessa nopeallakin aikataululla!

Sähkötyöt Uudellamaalla

Sähkötyöt Helsinki

Sähkötyöt Espoo

Sähkötyöt Vantaa

Sähkötyöt Tuusula

Sähkötyöt Kerava

Ota yhteyttä