24h
päivystys

020 7129540

Sähkötyöt Helsinki

Sähkötyöt Helsingissä yksityishenkilöille ja yrityksille

Luotettavat ja ammattimaiset sähkötyöt Helsinki

Nykysähköltä saat sähkötyöt kaikenlaisiin kiinteistöihin Helsingissä. Yrityksellämme on S1 oikeudet ja palvelemme asiakkaita pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla sähköturvallisuusvaatimukset huomioiden. Hoidamme kaikki kodin, liiketilan, taloyhtiön tai suuremmankin kiinteistön sähkötyöt aina sähköjen suunnittelusta sähkövikojen korjaamiseen ja urakointeihin. Lue lisää ja ole yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli tarvitset tekijää sähkötöille!

Kaikki sähkötyöt saman katon alta

Suunnitteletko remonttia tai rakentamista? Meidän kauttamme saat kaikki sähkötyöt suunnittelusta laiteasennuksiin. Piirrämme toiveidesi mukaiset sähköt ja vedämme ne siististi ja toimivasti. Oli toiveissa sitten lisätä pistorasioita työtilaan remontin yhteydessä tai lisätä vaikkapa juuri rakennettuun autotalliin sähköauton latauspaikka, pätevät ja näppärät sähkömiehemme hoitavat homman vaivattomasti.

Kun kiinteistön sähköratkaisut on suunniteltu huolella ja sähkötyöt tehty hyvän asennustavan mukaisesti, tulee työnjäljestä siistiä ja toiminnoista kestäviä. Siksi laadukkaisiin sähkötöihin kannattaa aina panostaa. Kokenut sähköurakoitsija osaa toteuttaa kaikki kiinteistön sähkötyöt turvallisesti ja luotettavasti niin, että sinä säästyt turhilta kustannuksilta ja murheilta. Törmäämme harmittavan usein kiinteistöissä sähkövian ilmetessä suurempiin ongelmiin, jotka saattavat johtua jo rakennus- tai remontointivaiheessa heikosti tehdyistä sähkötöistä. Pienikin virhe sähköissä voi johtaa isoihin vahinkoihin. Huonosti ja laittomasti tehdyt sähkötyöt tulevat loppupeleissä vain kalliimmaksi.

Miksi tilata sähkötyöt Nykysähköltä?

Olemme alan asiantuntijoita ja kattava osaamisemme on ennen kaikkea ahkeran työn ja pitkän kokemuksen tulos. Sähkötöidemme laatuun voit luottaa – toimimme tarkasti, nopeasti ja turvallisesti.

Sähkövika? Ei hätää!

Kiinteistössä ilmeneviä sähkövikoja ei kannata koskaan lähteä korjaamaan itse. Sähkötöiden tekeminen ilman sopivia välineitä ja oikeita tekniikoita on vaarallista ja vaikka saisit vian korjattua, ongelma voi kasvaa jatkossa entistä suuremmaksi ilman ammattilaisen apua. Nykysähkön osaavat sähkömiehet hoitavat korjaukset ja kartoittavat vikaan johtaneet syyt niin, että vältytään ylimääräisiltä sähkötöiltä tulevaisuudessa.

Luotettavat sähkötyöt ja laitteet

Nykysähkö toimittaa ja asentaa myös tarvittavat sähkölaitteet. Kauttamme saat kaikki suurimpien tukkujen sähkötarvikkeet ja valaisimet kilpailukykyiseen hintaan. Hyödyntämällä ammattilaisen osaamista sähkötöiden lisäksi myös laitteiden valinnassa, varmistut siitä, että sähkölaitteet asennetaan ammattitaidolla ja asennuksen jälkeen hoidetaan asianmukainen käyttöönottotarkistus. Annamme mielellämme vinkkejä ja opastusta myös esimerkiksi lämmitysremontteihin, valaistusratkaisuihin ja muiden sähkötöiden toteuttamiseen ja energiatehokkuuden parantamiseen. Tulemme mielellämme katsastamaan kiinteistön sähköjen tilanteen, vaikka kyseessä ei olisikaan mikään akuutti vika.

Ota yhteyttä, hoidetaan sähkötyöt kerralla kuntoon!

Sähkötöillä ei kannata omaa päätä vaivata – keksimme monta työtä, joita on varmasti mukavampi ja turvallisempi tehdä itse! Sähköt ovat arjessa suuressa roolissa ja siksi sähkötöiden laadusta ja toiminnallisuudesta ei kannata tinkiä. Me hoidamme sähkötyöt yksityisasiakkaille, taloyhtiölle ja yrityksille Helsingissä nopeallakin aikataululla. Ota yhteyttä niin hoidetaan sähkötyöt kerralla kuntoon. Muistathan, että voit käyttää kotitalousvähennystä kodin sähkötöihin, kuten asunnon remontoinnin tai kunnostuksen yhteydessä tehtäviin sähkötöihin. Autamme mielellämme tämän kanssa, mikäli sinulla on kysyttävää.

Sähkötyöt Uudellamaalla

Sähkötyöt Helsinki

Sähkötyöt Espoo

Sähkötyöt Vantaa

Sähkötyöt Tuusula

Sähkötyöt Kerava

Ota yhteyttä